Plooifietsen : Brompton / Thompson traveler

Plooifietsen. In één woord samen te vatten: Brompton. Een allround fiets die je overal kan meenemen. Goed voor zowat alles, en bijna zo beknopt dat hij in de handtas van je vrouw zou kunnen passen, mocht die al niet zo volgepropt zijn uiteraard...

Hybridefietsen : BMC / Kona

Beetje van dit en een beetje van dat. Het is geen mountainbike maar het is ook geen trekkingfiets. Een fiets die moeilijk te beschrijven is in één woord, maar als je verschillende dingen wilt doen met een fiets, dan is dit misschien iets voor u. Rijden op onverharde wegen, bospaden, fietspaden, betonbanen, bijna alles is mogelijk.

Trekkingfietsen : Thompson

Er zijn trekking fietsen en er zijn trekking fietsen… Meestal gaat het over een lichtere fiets dan de stadsfiets met meer versnellingen en meer comfort, een betrouwbaar frame dat erg comfortabel zit, goed stuurt en in het algemeen een hogere kwaliteit van onderdelen biedt.

Racefietsen : BMC / Kona / Cinelli

Kort door de bocht: fietsen die je een nummer kan opzetten. Je hebt er wel twee soorten in. Een fiets die ontwikkeld is om een koers mee te rijden of een fiets die gemaakt is voor wielertoeristen of lange afstanden of een fiets die gemaakt is voor wielertoeristen met vele uren in de broek over lange afstanden.

Mountainbikes : BMC / Kona / Merida

We gaan het hier beperkt proberen te houden want er zijn meer types van mountainbikes dan biersoorten in 't Hemelrijck. Meer uitleg geven we graag in onze showroom zelf, aan de hand van de modellen daar.

Elektrische fietsen : Victoria / Thompson / Merida / Eflow

Fietsen met elektrische ondersteuning wanneer je zelf begint te trappen. Verschillende snelheden voor verschillende types fietser.

Stadsfietsen : Thompson / Achielle

Stadsfietsen zijn meestal laag onderhoud fietsen. Het type fiets dat een heel dag buiten kan blijven staan in de regen en toch goed blijft rijden. Fietsen die niet elke jaar nieuwe remblokken of een andere ketting moeten hebben. Fietsen die je heelhuids terug van café naar huis brengen en niet in pan vallen.

Kinderfietsen : Puky / Bnb / BMC / Kona

Kinderfietsen vraagt niet om veel uitleg. Elke fanatieke fietser probeert vroeg of (in eerder zelden geval) laat, zijn zoon of dochter op de fiets te hijsen. En hoe kan dat beter dan op een blits badboy blauw of knalroze bloemetjes model met een joekel van fietsbel in een of andere diervorm?

Ride Bikes

Nijverheidslaan 21 - 3290 DIEST

+32 (0) 13 306 316

Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie